Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Галина Стоянова: „Словата са излишни, когато сърцето и очите виждат и усещат“

„Словата са излишни, когато сърцето и очите виждат и усещат. Тези творби говорят с красотата и изяществото си, а авторът им  г-н Румен Петков  има изключително сърце, много усмихнат и много позитивен човек. Казанлък е благословен с пъстроцветна  палитра от художници и аз съм щастлива, че Румен е част от тази палитра. Поздравявам го по повод 60-годишния юбилей и прекрасната изложбата, която днес изпълни залата с красота и изящество. Пожелавам му да бъде все така жизнерадостен, да има творческо вдъхновение и за следващите 60 години.“ - с тези думи кандидатът за кмет на Община Казанлък от ПП ГЕРБ Галина Стоянова поздрави художникът Румен Петков по повод 60-годишния му юбилей и новата му изложбата „Есен“. Докато Стоянова разглеждаше изложбата, погледът й бе привлечен от картината „Есенен пейзаж”, която кандидатът за кмет втори мандат закупи.

Събитието се състоя в обновената и разширена зала на Културно-информационния център на улица „Искра“4. Ремонтните дейности там бяха извършени през втората година от мандата на  Галина Стоянов. За модернизацията на залата бяха вложени близо 20 хил. лева.

Преди да посети живописната изложбата,  кандидат-кметът от ГЕРБ се срещна с  Дистрикт Гуверньора на „Ротари“ клуб /дистрикт 2482/ Нина Митева, която сподели изключително приятните си впечатления от  града на розите.

Галина Стоянова е носител на наградата „Ротариански кмет на годината 2013/2014“, присъдена от  РИ Дистрикт 2482.

ЗА ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ за КАЗАНЛЪК, гласувайте с номер 19 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: