Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ГЕРБ: Теменужка Люцканова е кметът, който постигна убедителни видими резултати за град Крън

Кандидат-кметовете от ГЕРБ Теменужка Люцканова и Галина Стоянова бяха посрещнати в най-младия град на България с четирилистни детелини. Залата на Пенсионерския клуб в град Крън се оказа тясна да побере всички желаещи да се запознаят с отчета на кмета на града, кмета на общината и с кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ.

„Заедно с кмета на Общината работихме много и постигнахме много. В Крън, на мястото на добре познатата на всички 30-годишна дупка, вече се намира перлата на града ни – паркът „Вяра, надежда и любов“, изграден изцяло с общински средства на стойност над 70 хил. лева. Преасфалтирахме подходите към общественозначимите сгради - училището и Здравната служба. Това са над 3 000 кв. м. положен асфалт само за 2015 г. на улиците „Бончо Шанов“, „Тодор Юлиев“ и „Бузлуджа“. Изградихме кътове за отдих и детски площадки. Крън е единственото населено място в общината, което може да се похвали с нов паркинг с обществена тоалетна в централната си градска част”, това бяха само част от акцентите в отчета на Теменужка Люцканова.

Кандидат-кметът от ГЕРБ  за град Крън обясни, че в програмата си за развитие за града, предвижда ремонт на Пенсионерския клуб, ремонт на сградата на читалището, с европейски средства, продължаване подобряването на уличната мрежа, поставяне на още осветителни тела и още съдове за смет, както и нови детски и спортни кътове. „Работихме много, систематизирахме дейностите  по целесъобразност, вложихме професионализъм, за да израсне нашето младо градче. Всичко което направихме, го направихме с любов!“, заяви Теменужка Люцканова.

Пред присъстващите в залата бяха представени и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ: Аксения Тилева, Радиана Стефанова, Даниел Цокев, Велина Стойчева, д-р Мехмед Мехмедов,  Галина Бонева, Галин Иванов, Иван Катанов и Боян Каличков. „С ръка на сърцето поздравявам кмета на Крън, за това че вземаше правилните решения и след това ги изпълняваше отговорно. Нашият отбор от общинските съветници, винаги сме я подкрепяли и всички виждате убедителните резултати, които са плод на партньорството ни.“ – заяви пред жителите на Крън кандидатът за общински съветник и организационен секретар на ГЕРБ-Казанлък Радиана Стефанова. Тя определи листата за съветници, като експертна и посочи, че всеки един кандидат, независимо от позицията му в листата, е високо оценен специалист в областта, в която работи. „Радвам се, че в нашата листа преобладават младите хора, хората с енергия, хората, не просто с идеи, хората които знаят, как да реализират тези идеи”, представи организационният секретар на партията.

Кандидатът за втори мандат кмет на Община Казанлък Галина Стоянова, също представи отчет, като подчерта, че в мандат 2011-2015 са реконструирани цялостно 159 улици на територията на общината, и през четирите години от него, принципът е бил един и същ  - половината от средствата предвидени за асфалтиране се влагат в град Казанлък, а останалата половина да се разпределя между 19-те населени места на общината. В резултат на този метод, въведен през 2012 г. в град Крън, както и в останалите населени места, значително се е подобрила уличната мрежа, която на места не е подновявана с десетки години.

За още ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ЗА ОБЩИНА КАЗАНЛЪК, изберете номер 19 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

 

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: