Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Най-старият социалист в старозагорско попиля Нинова и Стойнев: Заради тях БСП ще загуби всички избори в Казанлък

Георги Захариев от Казанлък

81-годишният Георги Захариев от Казанлък избухна във видео интервю срещу политиката на Корнелия Нинова и обкръжението й. Захариев има 63 години стаж като комунист и социалист. Бил е депутат в 37-то Народно събрание, бивш лидер на БСП в Казанлък.

Днес той е убеден, че партийната организация в общината е разбита и неспособна да спечели нито парламентарни, нито кметските избори. Според Захариев цялата вина за тази скандална ситуация носят Корнелия Нинова и Драгомир Стойнев. Заради интриги те са накарали младия и перспективен общински лидер Николай Терзиев да си хвърли оставката, след което са организирали извънредна общинска конференция, която да излъчи ново ръководство.

Лично по указание на Корнелия Нинова беше назначена от „Позитано” работна група, с ръководител Деница Златева, която да подготви уж конференцията. Никъде в Устава на партията такива групи не  съществуват. Хората на Нинова действаха в Казанлък като ликвидационен съвет. Иззеха печата на организацията, заключиха кабинетите и тръгнаха по първичните организации да манипулират хората. Но истината е, че срещнаха съпротивата на социалистите в Казанлък. 450 социалисти изпратиха протест до Нинова срещу тази група, но от „Позитано” ледено мълчание, високомерие, това е  демонстрация на еднолично ръководство в БСП. Работната група оказа силен натиск над партийните организации - имаше дописване на протоколи, фалшфикации, назначаване на делегати за конференцията. Избраха лидер и ново ръководство, но за голяма част от социалистите те са нелегитмни, не ги признаваме. Нинова и Стойнев нанесоха тежки рани на организацията и днес тя е неспособна да печели избори, казва старият социалист.


Free Joomla Extensions

 

> ПОЛИТИКА

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: