Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

> СТАРОЗАГОРСКО


На 20 май ще бъде отворена електронната система за прием на първокласници в Стара Загора

На 20 май, в 12.00 часа ще бъде отворена системата за електронно записване на първокласници за следващата 2020/2021 учебна година в община Стара Загора.

продължава>

 

Басейни и Хотели в Павел баня се готвят да отварят през юни

С разхлабването на противоепидемичните мерки от вчера някои заведения в община Павел баня отвориха врати, от началото на юни се подготвят да заработят и някои външни басейни в курорта, при спазването на всички въведени мерки. Това съобщи в интервю за Радио Стара Загора заместник кметът на община Пав...

продължава>

 

Европейска седмица на Общественото здраве 11-15 май 2020 г

Европейската седмица на Oбщественото здраве (EUPHW) е инициатива на Европейската асоциация по обществено здраве (EUPHA), подкрепена от Регионалния офис на СЗО за Европа, Европейската комисия и редица европейски неправителствени организации, работещи в областта на общественото здраве. Европейски...

продължава>

   

Определиха победителите в конкурса на Община Стара Загора „Великденско послание“


25 млади таланти бяха отличени в конкурса „Великденско послание“, организиран от Община Стара Загора. Победителите бяха определени от поетесата  Мария Донева и Юлия Славова, художник и ръководител на Школа по приложни изкуства към ЦПЛР Стара Загора.

продължава>

 

Без „зелена зона“ в Стара Загора по време на празничните дни

На празничния 1-ви май, паркирането в „Зелена зона“ в Стара Загора ще бъде без заплащане. На 2-ри май работното време на зоната ще бъде обичайното за събота – от 9:00 до 14:00 часа.

продължава>